2013. augusztus 12., hétfő

Baby steps

Jó volna haladósan, tempósan festeni egyik bútort a másik után, ahogy terveztem.

Ehelyett beszédes címeket adok. ;-)


Van a családban három, minimum ötvenéves gyerekülőke, amik eddig csak szomorúan megsárgult és lemállott festékkel álltak a sarokban vagy egy virágcserép alatt. Ezen a nyáron viszont New White színt kaptak, és így végre mindet használjuk is!

Van egy jó munkás projektem: egy dögnehéz faasztal átfestése, amit én csak "böllérasztalnak" hívok, mert emlékeim szerint a nagyszüleimnél ezt a disznóvágásokkor vettük elő, és ezen ment a kolbásztöltés és társai. Amúgy szerintem tök jó az eredeti színe; hasonló lesz az új is. Nekiveselkedés előtt (folyt. köv.):


A csodás kis Bosch akkus fúróba, amit a Bosch jóvoltából egy éve nézegethetek, és végre használni is illene, találtam itthon fúrószárakat. Itthon! Ismerve saját magunkat, ez egészen valószerűtlen, pedig igaz. Most már semmi sem tarthat vissza attól, hogy felszereljem az Olive színű tálalóra a fogantyúkat - addig is mutatok egy madaras függőt, amit egy vásárban vettünk hozzá.


Szóval így, apránként. Ti hogy álltok a bútorfelújítós tervek megvalósításával?

2 megjegyzés:

  1. Az ikeás mécsestartó lámpást is lefestetted, vagy az olyan színű volt? mert nekem van ezüst színűm, és gondolkozom már egy ideje hogy átfessem......

    VálaszTörlés
  2. Baby steps.. ez jó! :) Hát pont így állok én is... mikor is lesz az hogy elmennek végre reggel suliba, oviba?!?

    VálaszTörlés